Ciasto czekoladowe (bez jajek)

Pyszne, pulchniutkie i proste w przygotowaniu jest w艂a艣nie ciasto czekoladowe, a na dodatek - bez jajek:) Ch艂opcom smakowa艂o, ja r贸wnie偶 z ch臋ci膮 po  nie si臋gn臋艂am do kawki, wi臋c polecam.


Co potrzebujemy...
- 1/3 szklanki kakao
- 1 i 1/2 szklanki m膮ki
- 3/4 szklanki cukru
- 1 艂y偶eczka cukru waniliowego
- 1 艂y偶eczka sody
- 1 艂y偶eczka proszku do pieczenia
- szczypta soli
- 1 szklanka wody
- 1/2 szklanki oleju


Spos贸b przygotowania:

Nic bardziej prostego. 
Wszystkie sk艂adniki wsypujemy do miski i mieszamy w celu po艂膮czenia si臋 sk艂adnik贸w. 

Piekarnik nagrzewamy do temperatury 180鈦癈. 

Ciasto przelewamy do blaszki wy艂o偶onej pergaminem, wstawiamy do nagrzanego piekarnika. 
Pieczemy ok. 25 minut (do 30).

 SMACZNEGO:)










Komentarze