Tym razem propozycja bardzo wiosennej sur贸wki do obiadu. Wysz艂a super pod wzgl臋dem smaku i wygl膮du. Zar贸wno nam jak i ch艂opcom bardzo smakowa艂a.
Co potrzebujemy...
- p贸艂 g艂贸wki m艂odej kapusty
- 5 rzodkiewek
- p贸艂 cukinii
- p臋czek szczypiorku
- 2 艂y偶ki jogurtu naturalnego
- 艂y偶eczka majonezu
- s贸l
- pieprz
- p艂aska 艂y偶eczka cukru
- kilka kropli soku z cytryny
Spos贸b przygotowania:
Kapust臋 drobno poszatkowa膰, rzodkiewk臋 pokroi膰 w plasterki, a cukini臋 w s艂upki.Szczypior posieka膰. Doprawi膰 po trochu sol膮 i pieprzem oraz cukrem.
Komentarze
Prze艣lij komentarz